mandag 5. november 2012

Førjulskos på Moi med Det Franske Landstil og Fabelaktig

Denne helgen var jeg så heldig å være med på Førjulskos på Moi med Det Franske Landstil som Fabelaktig Maia var med å arrangerte.
Jeg trodde at dette hadde jeg ikke tid til da dette ble utlyst for første gang, bare det å reise til Stavanger fra Østlandet for å gå på bloggtreff hørtes litt sprøtt ut dessuten ble det jo fult ganske raskt.
For et par uker siden så jeg plutselig at det var en ledig plass og da kastet jeg meg rundt og spurte mannen min om vi ikke skulle ta en liten familietur til Stavanger og gå på familiebesøk.
Som dere ser ble det bloggtreff på meg med 47 herlige bloggere.

Altså 47 blogge jenter var samlet og busset ned til Moi, praten og latteren satt løst, synes litt synd på buss sjåføren, det ble mye lyd;)
Foto Lill Pastill
 Fabelakige Maia hadde ordnet med goodiebags til oss bloggere, og forventningen var stor blant mange.
Foto Lill Pastill
Tone fra Det Franske landstil ønsker oss bloggere velkommen til butikken, hun lover moro og leverer, jeg har ikke noe å klage over
Foto Lill Pastill

Jorunn Rødland ønsket oss velkommen med vakker sang
Jeg hadde en kjempe fin dag og hadde det moro på kvelden, med så mange herlige bloggedamer kunne det ikke bli noe annet.

På bussen var det utdeling av goodiebager fra Frøken Fabelaktig og loddtrekning.
Jeg sitter på bussen og forteller sidemann at det kanskje er litt upraktisk å vinne tapet, siden vi har tatt flyet til Stavanger og må ha det med på flyet hjem og før jeg vet av orden har jeg vunnet tapet fra Storeys:)) Jeg vet allerede hvor jeg skal ha den.


Fantastiske Tone fra Den Franske Landstil hadde også satt sammen goodiebags, den var velfylt den og:)
048
Foto Lill Pastill
Den Franske Land stil på Moi var en fantastisk butikk, med masse for en hver smak, jeg fant ett og annet jeg, men det skal jeg vise ved en senere anledning:) Topp til bloggtreff den 24.11 ble kjøpt inn her.
førjulskos 022
Foto Lill Pastill
Jeg har bare superlativer å si om Den Franske Landstil,Tone og Anette, det var goodiebags, det var loddtrekning med fantastiske premier, det var bevertning og det var moteshow. Hun har stått på den godeste Tone, for dagen før haddde hun flyttet huset sitt 17 m og det hadde jeg fått høre via den lokale raidioen i Stavanger.
 Jeg har lært ved tidligere bloggtreff at skal man juble og klappe for alle som vinner, tap og vinn med samme sinn:)
Så jeg klapper, jubler og ikke minst skravler så jeg følger ikke alltid med som vanlig og da siste premie ble introduser, sa jeg til side mann den blir litt problematisk for oss som kom med fly. Nummeret ble ropt opp minst to ganger før jeg fikk med med hva som skjedde, mer om dette skal dere høre om senere;)

Noen av dere har jeg møtt tidligere og noen har jeg bare hatt kontakt med på nett, men for en fantastisk gjeng dere er:) Takk for et herlig treff.
Shopping og champange!!!
(jeg har forstått at det er en og annen champange og utelivs bilder på aveie, uæææ)

Igjen takk til:
ElleMell (Hanne), Bråtan (Renate), Tretoen (Linnea), Frøken Fryd (Eli), Fabelaktig (Maia), Pink Lady (Tina), Byfrua (Veronica), Fargebarn (Eline), Mellaogmalla (Linda), Bondekåna (Linda), Hildemor (Hilde), Vinkelveien (Lene), Siljes blogg (Silje), Grip Dagen (Marit), Min glede (Annfrid), Camillaeli (Camilla), Prinsesse Elin (Elin), Vakre dager (Tone), Rom for alt (Penny), House of Bo (Bente), Fruehuset (Marianne), Feien og Fjong (Hilde), Lisettes Perler (Lisette), Snødronningen (Hege), Det gode Livet (Vivian), Ella og litt til (Ella), LillPastill (Lill Charlotte), Landliv i Ryfylke (Birgit), Dagdrømmeren (meg), Snuskebassa (Liv Astrid), Meaning Moon (Cynthia), Et Levende hjem (Vibeke), Lottas Himmelrom (Lotta), Top of the Moon (Kristina), A little bit of me (Michelle), Elisabeths Idyll (Elisabeth), I vinduskarmen (Veronika), Living four seasons (Vicky), Petrus&Petrine (Nann Karin), Jentene i Svingen (Karoline), Livet i det blå huset (Agnes), The Folding Chair (Mari Ann), Moments&Easy Living (Martha), Torbjørg i Stavanger (Torbjørg), Husmannsplassen på Hildesundet (Hjørdis)
4 kommentarer:

 1. Hyggelig å hilse på deg! :-) Ble en flott dag og kveld! Håper du kom deg trygt hjem og at uken blir fin! :-)
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 2. Heia, Liza!
  Nå er vi hjemme på vår kant av landet igjen.. og om ikke lenge så er vi på treff igjen. Den gangen rett borte i gata her :)

  Klem til vi sees :)

  SvarSlett
 3. Dette treffet skulle jeg vært med på!!:)

  Men jeg gleder meg dessto større til vårt eget:))

  Klem!

  SvarSlett
 4. Hei. Det så veldig koselig ut :) Ønsker deg en fin fin dag Klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...