fredag 29. november 2013

Vinteren er her og hjemmet fylles med ved

For English press HERE

Jeg har allerede tent på adventsstaken, måtte prøvekjøre den litt før søndag. Kuben fra kremmerhuset har fått plass på Expedit hyllene jeg kjøpte på Ikea.
Da kulden satte i gang for fullt kjøpte jeg noen sekker med ved og siden jeg ikke hadde noe å oppbevare den i satte jeg sekkene ved siden av ovnen på litt gråpapir og som dere ser er det ikke særlig lekkert.
Drømmen er en liten innebygd nisje hvor jeg kan ha veden til pynt, men det har jeg ikke. Det blir ikke enkelt å bygge en nisje uten at jeg bytter ut hele ovnen som jeg er fornøyd med og vil gjerne beholde den som den er.


Løsningen ble Expedit hyller fra Ikea, de enkle som er ment å montere på veggen, satte noen opp på hverandre og vips så har jeg et sted å sette veden min og som gir et uttrykk nesten som en nisje:)
Jeg synes to opp på hverandre holdt, for med tre så forsvant flisene som er satt opp som dekorasjon på ovnen og jeg synes at de er for fine til å holdes skjult.
Det hadde vært fint med tre kuber, for å få mest mulig ved inne men som dere ser er det bare den øverste flisen som synes.3 kommentarer:

 1. Du, så lekkert det ble hos deg med disse hyllene til veden og lysestaken fra Kremmerhuset! Jeg har denne selv, men i svart, nydelig er den :) Kos deg masse med advent på søndag, det er bare sååå trivelig det. Kreative Liza, utrolig inspirerende å titte inno her hos deg :))
  Klem fra Anne <3

  SvarSlett
 2. Hei igjen Liza! Jeg føler at jeg må rette en takk til deg nå, for du har på en måte løst nisseproblemet mitt. Haha, jeg synes det var så smart det der med expedithyllene med ved i, fra IKEA, så jeg kjøpte rett og slett ei sånn hylle og danderte nissene fra Maileg i. Bilde kommer i morgen når dagslyset kommer!
  Takkeklem fra Anne <3

  SvarSlett
 3. Så lurt med de hyllene til ved!!
  Tror jeg må kopiere:)
  Lekker stue Liza ♥

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...