tirsdag 19. august 2014

Ny Kähler kolleksjon

Hurra for Kähler som har 175 års jubileum i år,
de hadde en presentasjon av den nye høst og vinterkolleksjonen si på Mathallen i Oslo.
I anledning jubileet så hadde de stilt ut Omaggio vasen i kobber i ulike størelser, mange som forhånd bestilte den tidligere i år har nettopp fått den utlever etter det jeg har sett på Instagram og rundt om på bloggene.Omaggio vasen med kobberstriper er lekker, men jeg må nok innrmme at jeg falt for denne lekkerheten, Globo. Denne lysestaken kommer i granittgrå og i terracotta farge og i forskjellige størelser som dere på bildet over. Hvis jeg bare får lov til å kjøpe meg en ting til i år så må det bare bli denne. Hvis dere kunne se meg nå så sitter jeg å himler drømmende med øynene hver gang jeg ser på bildet i skrivende stund, sukk. Høyt på ønskelisten er den, jepp, jepp, jepp. 
De hadde flere nyheter men det var Globo som var helt nytt av utseende.
Disse lysestakene har dere sett før, men disse kommer nå i forskjellige nyanser av rødt og til store vanlige serinlys.
Jeg måttte ta bilder av Botanica serien den er bare lekker den også.
Litt godt å spise ble det også fra Kählers egen kokk medbrakt fra Danmark.
Denne visningen ville jeg absolutt ikke gå glipp av, for vi fikk lov til å male våre egne Omaggio vaser. Vi fikk lov til å bruke det vi ville av farger som var tilgjenglig, jeg ville ha svart og kobber. Dessverre var kobber var ikke en valgmulighet, så jeg brukte svart, oker og gult.
Nå er jeg spent på hvordan den kommer til å bli seendes ut, for den er mye lysere enn den kommer til å bli. Jeg får ikke sett resultatet før om noen uker. Vasen skal først sendes til Danmark for å glasseres og bli brent, så fotograferes med alle de andres sine og så kommer den tilbake til Norge og hjem til meg. Juhu, min egen Käler vase:)

1 kommentar:

  1. Så spennende! Gleder meg til å se resultatet ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...