torsdag 10. april 2014

Lese-/hvilekroken

Her i denne kroken ved vinduet liker jeg å sette meg, sparke av meg skoene, tulle meg inn i et teppe, slenge bena på puffen og bare slappe av, helst med en god bok.


Her i dette lille hjørnet har jeg litt nytt, litt gammelt, litt kjøpt og arvet. Jeg falt for House Doctor stolen hos Lille Interiør i høst og måtte bare kjøpe den, den har hatt fast plass i denne kroken siden den kom i hus. Stolen har delt plass med forskjellig tilbehør siden den ble plasser der, men nå tror jeg at jeg begynner å bli fornøyd.
Teakbordet fant jeg på Fretex og bordplaten har fått seg en hvit kant, denne kom egentlig i hus lenge før stolen, men har stått på gutterommet til nå. Jeg synes den passet bedre her:)
Den fantaastiske lærpuffen har jeg arvet etter svigermor og ble i sin tid kjpt i Rio de Janeiro av alle steder i 1979. Den har nok sett bedre tider men jeg synes den fremdeles har en sjarm, mange småsprekker og litt falmet.
Skoen som er sparket av er veldig høye og jeg bruker dem sjeldent, men noen ganger kan det være gøy.
Det blir så gøy at en ofte finner Liza langflat på bakken, neida det har bare skjedd en gang.
Det var en liten tur til Gjøteborg hvor jeg og reisefølget spaserte ned mot kaia på brostens belagt gate, jeg skravlet som vanlig og forstod egentlig ikke hva som skjedde for plutselig lå jeg på bakken og det er langt ned med slike sko. Mine venner forstod heller ikke hva som skjedde for plutselig var jeg ikke der. Noen fikk seg en latter og når det gjalt meg var det nok stoltheten som fikk seg en smell.
Denne puten med Audrey Hepburn er en av mine favorittputer og jeg får meg ikke til å bytte den ut, den hatt den plassen i snart et 1/2 år.. Det er Gine nede på Ginesmøbelverksted som har sydd den av Andrew Martin stoff.

Elsker denne puffen:)
3 kommentarer:

  1. Godkroken! Håper du koser deg med den nye jobben, det ser nemlig slik ut! Stor klem fra meg.

    SvarSlett
  2. Så koselig :) Godt å ha en egen kosekrok med tid for opplading og hvile. Ha en fin dag

    SvarSlett
  3. oioi du har det i deg Liza :) dette syns jeg ser rålekkert ut :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...