tirsdag 16. juli 2013

IKEA en elsket og hatet sted

 Etter en liten tur på IKEA har jeg fått meg skjenker i spisestuen, 3 stk skap som står på høye ben. Isala heter de, jeg feiget ut og gikk for hvite, for jeg hadde egentlig valgt meg blå som DISSE, problemet er kanskje at det hadde blitt helt feil med den turkise sofagruppen i stuedelen av rommet. Jeg fikk også med meg en hvit lampeskjerm til mammas gamle grønne lampe fra 70 tallet, jeg husker den sto i stuen på et hjernebord av glass og omringet av en brun salong.


Gardiner av sorten Mathilde til alle vinduene, lurer egentlig om jeg skal ha liftgarniner i tynn bleket lin, men for nå er disse greie.
 To tepper på 2x3 meter fikk jeg også med meg hjem en veldig nøytral sisalteppe
og en svart/hvitt et som jeg bare falt for. Det svarte og hvite er i polyester, normalt ikke et materiale jeg ville ha gått for, men til under 500 lappen, ble den med hjem. Det beskytter gulvet til malingen har herdet ordentlig og tåler mer slitasje. Fremdeles mye rot rundt om kring, fikk ikke dyttet vekk alt da jeg tok bildene;)
IKEA er et elsket og hatet sted, for meg i hvertfall, klarer ikke å la være å dra dit, men synes at det er så mye og masete at jeg helst ikke vil være der, men jeg må innom i ny og ne:)

3 kommentarer:

  1. Så fin stue du har :-) Og det kan ikke gå galt med hvitt, pretty ;-) Fin dag til deg. Klem Monica.

    SvarSlett
  2. Takk for en hyggelig kveld! Her er en blogg med mye fint: http://www.qreate.se/

    SvarSlett
  3. Så flott det er blitt! Du er så flink søte du. Her er det også kaos - blir ofte slik etter ferie. Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...