mandag 22. april 2013

#Bloggfestoslo og kanskje litt rosa

(neglelakk og kjole for dagen)
Bloggevenner/instagramvenner fra rundt om kring i landet hadde møtt opp til treffet i Oslo.
 Denne helgen var 70 bloggere samlet for å ha det gøy, et treff hvor det bare dreide seg om å oss og om å ha det gøy og bli kjent i virkeligheten. Mange av oss er mammaer som sjeldent går ut, så stemningen var høy for mange og der i blant meg.
Invitasjon, planlegging og diskusjoner foregikk på Facebook og mange viste forberedelsene sine på Instagram, he he he. Her er en liten knippe av mine bilder som jeg har delt på ig, de er insta. Jeg ser ikke poenget med å redigere disse bildene, de er for meg impuls bilder der og da. Foto kamera fri denne dagen.
Man kan si mye om rosa tenåringsbloggere, men vi/jeg måtte nok innrømme at vi er nok "litt" rosa vi også. 
Da "Dress Code" kom opp som tema var jeg blant de første som stemte for glitter og glam. Uff og uff min rosa side kom skikkelig frem, hva skal jeg ha på meg, tilbehør osv og så klart alt postet på Instagram. Det er litt av det som er morsomt for oss som driver med dette, om det er mat, interiør, mote osv, å vise vår glede over det vi gjør, knapper og glansbilder vil andre kanskje si. For dere vanlige dødelige som gremmes over fjåsete tanter, IKKE LES.
(meg på toget på vei til fest, @bengtgarden som koser seg med jordbær)

15124_10152777050935010_1760531058_n
bildet er lånt av fru Perez
Her er blant annet to av kveldens nye bekjentskaper Anine(Villa von Krogh) og Sessan. Vi ble sent som fortropp til BAR Bygdøy allé sammen med Maraton jenta for å møte de som ikke skulle komme på forfesten for kvelden. Vi rakk det ikke, det hadde allerede kommet 5 stk til baren innen vi rakk frem:) Selv om vi aldri har møtt hverandre i levende live før nå, så satt praten løst og vi koste oss.

Det var nok mest interiørbloggere og hverdagsbloggere på treffet, men det var noen andre der også, hage og blomsterbloggere
Moseplassen og Bestemorshage damer jeg har fulgt på nettet og hentet inspirasjon fra til min egen hage.
Matblogger-meg;)


 Jeg har nå blogget i snart to år og har fått med meg en del treff og en er fremdeles litt nervøs for å gå på slike treff, heldigvis er disse bloggerene veldig hyggelige og inkluderende.
Her er et lite utdrag som Sessan skriver i sitt innleg og jeg kan ikke være mer enig, bortsett det med svenske  bloggere, har ikke vært på svenskt treff før
Summa kardemumma måste jag säga att detta förmodligen är den blogg träff som jag vart mest nervös över att gå på ever & jag har ju varit på några…… Kanske just för att jag följt många av girlsen genom många år, men aldrig träffat dom ÄVEN om jag bor i Norge. Men även om jag var så nervös att träffa alla & vara enda Svenska, så är detta den mest avslappnande blogg date jag vart på !! Jag kan inte låta bli att säga det, men det är skillnad på Svenska & Norska bloggare när dom träffas. Jag upplevde inget som helst hierarki mellan stora mellan & mindre bloggar, inget statistik eller taktik prat. De riktigt riktigt stora blogg girlsen (för det vet man ju liksom vem är *fniss*) har absolut inga primadonna fakter utan samlade bara en stor blogg familj & hade KUL tillsammans!! Jag trivdes hur bra som helst med er igår  :kiss:.
 Det ble mat, drikke og instagrammig he he. Jeg måtte bare ta bilde av disse tre søte damene.
Beklager glemte blitz, men man forstår kanskje essensen i bildet.
For å avslutte innlegget og tror dette var mitt siste instagram bilde for kvelden, @rambolines (Tomines hjem)Jimmy Choos  sko var desidert kveldens mest glam;) som jeg skrev på instragram "like, like, me want"


Jenter det var hyggelig og jeg koste meg:) søndagen ble tilbrakt utstrakt på sofaen;)
Tusen takk til Fru Fly og Noe på hjertet for å dra sammen dette arrangementet

For å være skikkelig rosa
Antrekk for dagen
Kjole fra Ricovero-Vicky West Mossporten
Undertøy fra Marlies Dekkers-Porto Bello Moss
Støvletter Michael Kors-Lottedepartmentstore Sør Korea
Solbriller Versace-Miami
Veske LV-Lotte
Jakke-Eric Garthus
Neglelakk Linda Johansen, strawberry puff-Vicky West

Klem

3 kommentarer:

 1. Hei

  Så utrolig kjekt å treffe deg igjen, Liza! Dette var en kjekk aften, og så mange å hilse på:)

  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Hei!
  Åh så herlig!

  Ønsker deg en fin kveld:)
  Klem fra
  Lotta

  SvarSlett
 3. Så kos å lese at dere kosa dere :)

  Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Alltid kos å komme innom deg og lese om dine sprell.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...