mandag 10. oktober 2011

Da jeg var stor og hadde utviklet Diabetes

Dette er meg for 9 år siden og her veier jeg nesten 90 kilo, hadde allerede begynt å tenke vekt og helse.
Sam største ønske da var å bli storebror og var så sikker på at han skulle bli det, for mamma hadde stor mage, jeg kan huske midjemål på 120 cm, den var kanskje litt midre på bildet over.

Etter at nummer 3 ble født utviklet jeg diabetes jeg var da 29 år og fikk behandling med insulin. Dette gikk ikke bra, jeg klarte aldri å regulere insulin bruken og mat inntaket og ble ganske stor hele 96 kilo på det meste. I dag etter mye trening og en liten atpåklatt er jeg nede i 62 kilo, fremdeles 10 kilo mer enn da jeg møtte mannen min for 19 år siden. For noen er 62 kilo fremdeles ganske mye og jeg er bare 160 cm høy, men for meg akkurat passe, dessuten har jeg passert 40

Jeg leter og leter etter før bilder og jeg var kanskje ikke den største linselusa da, for jeg fant ikke mange, har ikke så mange nå heller men jeg gjemmer meg ikke bort som jeg pleide. De over er hva jeg klarte å rote frem og det var det en kamerat som hadde, disse bildene er tatt sommeren 2002

Jeg kan huske å titte og se meg selv i speilet hvor hodet og hals gikk i ett og tenkte at nå må jeg gjøre noe. Det var slitsomt å gå opp en etasje hjemme og hvor stiv jeg var i bena da jeg skulle ned de samme trappene.
Jeg var alltid tungpustet, orket ikke å stå, hvor enn jeg var så så jeg meg etter en sitteplass. JEG MÅTTE GJØRE NOE.
Meg i dag
 Midjemålet er fremdeles ikke slik jeg ønsker det, men jeg tenker som så at jeg har født 4 barn og sliter med diabetes:)
English version

Middag 9.10.2011


4 kommentarer:

 1. Det siste var et nydelig bilde av deg! Du har vært kjempeflink!!! Klemmer.

  SvarSlett
 2. Et innlegg det står stor respekt av!

  Flott at du har nådd målet - og ja etter fylte 40 må man innse at midjemålet ikke blir som før, barnefødsler og årene endrer kroppen, men ikke nødvendigvis i negativ forstand :)

  Flott blogg, lagt meg til hos deg også!

  Kos at du vil delta på giveaway! Lodd er satt av til deg og lykke til :)

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Takk Tove:)
  Jeg måtte gjøre noen grep, når man knapt har fylt 30 og puster å peser når en går opp en etasje og alltid er sliten og ikke orker å holde følge med barna, selv om en tvinger seg til det. Ja da var jeg nødt til å få helsen tilbake, bonusen var at jeg også gikk ned en hel del kilo:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...