Dette er et innlegg jeg allerede har postet på matbloggen og tenkte den fortjente en plass her inne også.
Jeg har lekt litt mer på kjøkkenet etter å ha lest om bubble tea i A-magasinet i forrige uke og fornorsket en bubble tea med norske hagesolbær full av c-vitaminer.
Over ser dere bilde av de jeg laget, vanlig Sago drikke, tapioca og solbærsaft og tapioca og lichi juice
Først kok store tapioca perler i vann og så la de trekke i og gjøre seg ferdig i en blanding av solbær sirup og vann 50/50 blanding, skyll perlene i kaldt vann og legg i kald saftblanding.
Dette ble rene snopet , de smaker solbær gummigodter
Kok vann i en stor gryte på full varme og når det bobler
Har du i tapioca perlene og når alle perlene flyter opp til toppen senker du varmen til medium varme, sett på lokket og la dette stå i 20 minutter
Hell i solbærsirup sett ned av varmen til det laveste og sett på lokk og la dette stå i 20-40 minutter til og da skal det være ferdig.
Det er ikke lett å koke disse perlene og det kommer også an på kvaliteten på perlene, neste gang jeg er i Oslo skal jeg se etter andre typer enn de jeg har fått tak i her, for de jeg fikk tak kjøpte i innvandrerbutikken her så ble ikke alle gjennomsiktige.
Du kan bruke andre smaker og det er fantasien som setter en stopper for hva du kan lage.
Her er mitt første innlegg om drikken
Det så deilig ut :)
SvarSlettFineste lørdagskvelden.
Her skal mannen lage Nachos, deilig!
klemklem
Mmm det ser skønt ud! God søndag :)
SvarSlettDet var lekkert du! klem
SvarSlettForresten, hva er tapioca perler?
SvarSlettWow!:)
SvarSlettDu frister med så mye godt:)
Dette så kjempespennende ut
og delikat:)
Syns d så ut som mye jobb på
oppskriften men;)
Ønsker deg en super ukesstart:)
Klem Lise
Så friske og gode disse så ut. Jeg har aldri hørt om bubble tea må jeg innrømme, men dette må prøves :-)
SvarSlettØnsker deg en fin uke!
Klem
Netta