onsdag 8. februar 2012

Begynnelsen

Det er snart 1 år siden jeg begynte å blogge, jeg satt alene hjemme i påskeferien  mens resten av familien ferierte i Sør Frankrike. Mitt første innlegg kan du lese her og det andre her, det har skjedd mye i bloggen siden den gang og hvor jeg vil vet jeg fremdeles ikke. Dette skulle være en dagbok på godt og vondt, men det har blitt mest nøytralt.
Cap d'ail et av stedene familien var
Familen er ikke veldig begeistret for bloggingen og har mange synsinger og meninger, det er for mange bilder eller for mye tekst. Folk vil da ikke vite om sånt får jeg beskjed om eller at de blir veldig utålmodige når jeg tar bilde av middagene våre og lurer på om de kan få spise snart:). Jeg følger familien og hopper frem og tilbake og når jeg ser på hva jeg begynte med og hva jeg har skrevet og gjort, føler jeg vel at det ikke helt er meg og det jeg mente å gjøre i denne sfæren. Føler vel at jeg bare har kastet ut ting her og der, men samtidig er det kanskje meg  og min måte å uttrykke meg på. Jo det har blitt en form for dagbok, jeg kan alltids gå tilbake og se hva jeg har gjort innimellom.
Franske pølser som familien hadde med seg hjem
Jeg har hatt mange innlegg om mat og som jeg har flyttet over til Lizas matverden 
Mat må vi jo ha og det gjerne daglig og siden jeg er litt mer en gjennomsnittlig interessert blir det noe nytt nesten hver dag. Noen ganger kan man høre rundt bordet "Oi dette har vi ikke hatt siden jeg var liten"
Det har kommet mye dill inn i hjemmet da og senere, familien var i sjokk da de kom hjem fra Frankrike og lurte på hva som hadde skjedd med mamma.
Så nå lurer jeg hva jeg skal gjøre med all pynten.
Jeg liker det sånn som på bildet over, stuen i Korea, men nå har det bare blitt rotete hjemme hos meg og klarer ikke å bli helt enig med megselv om hvordan jeg vil ha det i et gammelt hus.
Å vel og som de sier her hvor jeg bor "de årnær sæ":)


9 kommentarer:

 1. Kjenner meg litt igjen her, du her delt på flere blogger, mens jeg barre surrer ihop på en. Om jeg får mene noe liker jeg alle bloggene dine :)
  Jeg riktig koser meg med å lese dem.
  Ha fine dager, Liza *klem*

  SvarSlett
 2. Hei Liza:)Kjenner meg så godt igjen i det du skriver..
  Mine har endelig forstått at jeg trenger dette,bare min greie..Og de godtar,heldigvis...
  Jeg elsker bloggen din og blir stadig inspirert!
  Keep up the good work:)
  Her er formen bra,bare det vanlige som halsbrann og urolige ben..
  Nyt kvelden:)
  klem

  SvarSlett
 3. Hei.
  Blogg om det DU har lyst til.
  Det er DIN blogg:)
  Og alt er jo deg uansett.
  Kjempefin blogg har du:)))
  Ha en fin kveld.

  Bloggeklem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Har full forståelse for dine tanker og grublerier. Det viktigste er at du gjør noe du trives med både på blogg og hjemme. Skriv om det du vil, pynt huset med det du vil, kos deg med det du gjør.

  En "ulempe" med denne bloggverden er jo at en blir så utrolig inspirert her ,og er du som meg, ja da er det av og til vanskelig å finne sin egen stil.

  Jeg synes i alle fall det er koselig å stikke innom her hos deg ;-)

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 5. Hei;)
  Du skriver et innlegg som jeg tror alle kunne ha hatt på bloggen sin.
  Hvem er jeg egenlig? Og hvordan vil jeg ha det? Jeg også har vært og er litt der innimellom.
  Også på den kreative siden er jeg der. Skal jeg lage det samme som andre eller skal jeg nyte deres ting og kose meg sakte med mitt!!!
  Jeg er guttemamma, hjemmet vårt har vært preget av det. Her har fysisk aktivitet stått øvers på lista bestanding, mine puslerier har kommet nederst.

  I dag koser jeg meg på hjemmeplan, pynter litt. Syr og strikker mine mine ting og litt ettter mønster. Selvfølgelig liker jeg at andre kommenterer det jeg lager og pynter, både hjemme og på bloggen.
  Det er min greie;)))

  Jeg koser meg med å besøke bloggen din;)
  Ønsker deg en fin torsdag;)

  Klem fra Ann-M.
  ps. jeg skal opp på arbeidsrommet å lage ferdig en navnedagsgave;)

  SvarSlett
 6. Så det er ikke bare du som lar familien vente på middagen mens du bare gjør de siste finpussene på dagens innlegg - hi, hi. Jeg har nå blogget i over to år og jeg synes bare det blir morsommere og morsommere så familien må nok fortsatt vente litt på middagen innimellom. Herlig bilde av familien deres!

  Ha en fin dag Liza!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 7. Fortsett å blogge :) Liker bloggene dine. klem tone

  SvarSlett
 8. Jeg elsker ditt lille hjerterom, er så glad jeg kom inn her. Så for all del, din egen tid på bloggen må du beholde <3

  God-klem!

  SvarSlett
 9. Hei søte!
  Endelig fikk jeg tid til å besøke deg her inne! Uken har bare flydd av sted, uff!

  Det var veldig kos å skravle med deg i dag da du poppet innom :) Du er herlig!

  Jeg tror vi kjenner oss igjen i det du skriver. Men veien blir til men mans blogger.. .hihi! Jeg fant ikke mitt uttrykk før sånn ca oktober i fjor og da hadde jeg blogget i 2 år.

  Det viktigste for meg er at bloggen er en pustepause.

  Digger det nederste bildet! Vakre barn og herlig stue :)

  Ikveld er jeg og Nala alene, mannen jobber (er det ikke den ene så er det den andre). Vi har funnet fram pledd og ullsokker etter en laang tur i halvmeter snø.
  Klemklem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...