torsdag 14. februar 2013

Happy Valentines/God Valentiner dag

God Valentiner dag til dere der ute, 
håper dere får den oppmerksomhet dere fortjener, jenter som gutter:)

Valentines Day er ikke så utbredt i Norge men fler og fler har begynt å feire dagen, dagen vi skal vise ekstra oppmerksomhet til våre kjære.

Valentinsdagen har blitt feiret i England siden 1600-tallet som hentet ideen fra myten om Den hellige Valentin (Valentinus). Valentin ble fengslet etter at den romerske keiseren Claudius II truet med fengsel og dødsstraff for dem som ikke avsverget seg kristendommen. Valentin ville ikke avsverge sin gud, og ble derfor steinet til døde i 273 e.Kr.. Før Valentin ble drept, skrev han et brev til sin kjære Julia og bad henne holde seg til Gud. Han undertegnet med «… fra din Valentin».


I vår familie feirer vi noen ganger de forskjellige høytidene som vi har observert i det store utland og siden min bedre halvdel og jeg faktisk møtte hverandre i USA, så synes jeg det er litt koselig å feire Valentiner dagen.

Matbloggsentralen har en liten utfordring gående for Valentine og jeg har meldt på dette bidraget en enkel 3 retters meny som ikke tar så lang tid å lage.

Klem
Liza

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...